Standard & Poor’s’ rikonfirmon vlerësimin “A” për UNIQA: Do të zgjerojë pozicionin e saj konkurrues në Austri dhe EQL

Vlerësimi “A” për “UNIQA Österreich Versicherungen AG” dhe kompaninë e risigurimeve “UNIQA Re AG”, secila me një perspektivë të qëndrueshme. S&P: Profili i rrezikut financiar i UNIQA është përmirësuar në mënyrë të qëndrueshme – përmirësimi në “shumë i fortë”. Sipas S&P, UNIQA do të “ruajë dhe zgjerojë pozicionin e saj të fortë konkurrues në tregjet […]

“UNIQA”, sponsor premium i “EuroGames Vienna 2024”

Grupi i sigurimeve, “UNIQA Insurance Group” do të jetë sponsor premium i “EuroGames Vienna 2024”, aktivitet sportiv ndërkombëtar që synon promovimin e diversitetit. “Për ne është e rëndësishme të promovojmë respektin dhe solidaritetin e ndërsjelltë midis punonjësve, klientëve dhe partnerëve tanë të biznesit. Ne jemi të kënaqur që jemi në gjendje të ndihmojmë në bashkimin […]

Njoftim

UNIQA SHA Shkup i njofton klientët e saj dhe të gjithë qytetarët e tjerë se: • Kërkesat për kompensim dëmi do të trajtohen nga ne dhe me dokumente të vlefshme me emrin e vjetër Kushtetues (kartë identiteti, leje qarkullimi, patentë shoferi) • Ne nuk do të kërkojmë regres nga klientët nëse, gjatë një aksidenti trafiku, […]

Grupi UNIQA lançon HUB për programe ndërkombëtare

UNIQA IP HUB është themeluar për kompanitë nga Europa Qendrore dhe Lindore (ku Grupi UNIQA është gjithashtu i pranishëm), të cilat, për shkak të veprimtarive të tyre ndërkufitare, kanë nevojë për mbulim sigurimi jo vetëm për bizneset e tyre vendase, por edhe për risqet e lidhura me çështjet ndërkombëtare. Programet ndërkombëtare do të ofrohen nga […]

UNIQA, kompania e parë austriake me synim në zvogëlimin e emetimeve

Sigurimet luajnë një rol kyç në zvogëlimin e mëtejshëm të ngrohjes globale dhe në arritjen e qëllimeve të Marrëveshjes së Parisit. Sektori menaxhon rreth 11 trilionë euro vetëm në Evropë. Transformimi gjelbër i ekonomisë evropiane mund të ketë sukses vetëm nëse këto fonde investohen në kompani që operojnë në mënyrë të qëndrueshme. “Jemi të vetëdijshëm […]

Sposor – Turne të futbollit

Ishte kënaqësi që këtë vit të ishim pjesë e mbështetësve dhe sponsor të edicionit të 19-të të turneut memorial të futbollit “Oliver Sokolov – Sokol”. Urime organizatorëve, pjesëmarrësve dhe fituësve të çmimeve!

Ne dhurojmë GJAK dhe shpëtojmë JETË

Dhurimi i gjakut, një mision kaq i rëndësishëm dhe fisnik, prej disa vitesh tashmë është kthyer në një traditë për “UNIQA Maqedoni”.   Nën moton “Të dhurosh gjak do të thotë të japësh shpresë, të shpëtosh jetë”, i gjithë stafi i kompanisë dhuroi gjak për ti ardhur në ndihmë çdokujt që ka nevojë për të. […]

100 kompanitë më të mira në vitin 2018 – OEMVP

Këtë vit UNIQA AD sponsorizoi ngjarjen e organizuar nga Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore, ku u shpallën 100 kompanitë më të mira në vitin 2018. OEMVP ka luajtur një rol të rëndësishëm në sektorin e biznesit në Republikën e Maqedonisë për shumë vite si përfaqësues i interesave të komunitetit të biznesit. Ishim veçanërisht të gëzuar që […]

Seminar për sigurime.

Seminari njëditor dhe kishte për qëllim konfirmimin dhe përsosjen e teknikave të  shitjes tek punonjësit përmes prezantimit dhe diskutimit të hapur për disa prej produkteve aktuale të kompanisë: Paketa Shtëpi dhe Gëzim – sigurimi i ndërtesave të pabanuara jashtë zonave urbane; Paketa Shtëpi dhe Siguri – sigurimi i amvisërive, apartamenteve dhe shtëpive; Sigurimi KASKO me […]

Ekipi i UNIQA-s në Ligën e Biznesit të Futbollit mori vendin e dytë

Makedonski Telekom 2-2 (1-1) (pen.9-8) UNIQA Makedonski Telekom: Mihajlo Lazarevski 11 ‘, Dushko Simonovski 29’ UNIQA: Arben Nuhiu 16 ‘, Lulzim Kashtnjeva 27’ Në pjesën e parë, finalja i  justifikoi të gjitha epitet e fjalës finale. U luajt mjaft fort dhe ashpër në një frymë të ndershme nga të dyja anët. Pjesa e parë përfundoi […]

Turneu ndërkombëtar i hendbollit Strugë 2013

Turneu ndërkombëtar i hendbollit Strugë si një nga turnet më të gjata dhe më cilësore në këtë pjesë të Europës këtë vit u mbështet edhe nga UNIQA. Qyteti i Strugës përfaqëson një çerdhe të vërtetë të emrave të famshëm të hendbollit që kanë bërë karrierë të suksesshme ndërkombëtare dhe veshin fanellën e kombëtares së Maqedonisë: […]

Zgjimi

Më 2 Prill, në ora 12 ora në „Јавна соба“ u hap premierë ekspozita e fotografive me ilustrime “Zgjimi”, dedikuar fëmijëve me sindromën Down dhe sëmundjeve të rralla. 2 Prill është Dita Ndërkombëtare kundër autizmit, një ditë e cila na kujton se ka njerëz rreth nesh të cilët nuk duhet t’i harrojmë dhe mënjanojmë nga […]

Aksioni i dhurimit të gjakut 8 Mars

Më 8 Mars 2017, në ambientet e Drejtorisë së Përgjithshme të UNIQA AD. Shkup u zhvillua një aksion për dhurimin e gjakut, ku punonjësit e UNIQA dhe UNIQA LIFE shprehën humanitetin dhe solidaritetin e tyre përmes dhurimit të gjakut. Shumica e grave të punësuar në kompani dhuruan gjak pikërisht me rastin e ditës së gruas. […]

Gara e femrave Avicena

Më 9 prill, në Parkun e Qytetit në Shkup, organizuar nga Shoqata e Sporteve të Shkupit dhe nën mbulimin  e Qytetit të Shkupit, si pjesë e garave promovuese të Maratonës së Shkupit, u mbajt për herë të 5-të GARA E FEMRRAVE AVICENA.   Katër femra të forta nga ekipi i UNIQA AD e vrapuan garën […]

Fluturo këngë

Më 21 Prill në Teatrit Kombëtar të Maqedonisë u zhvillua gala koncert i muzikantëve të rinj të talentuar të cilët i dhuruan audiencës momente të gëzuara me meloditë e disa nga veprave më të famshme të muzikës botërore të përgatitura për orkestër kamertale nga artisti i ri Vejçeslav Popovski dhe të interpretuara në një edicion […]

Aksion për dhurimin e gjakut 1 Nëntor

Më 1 Nëntor, me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Sigurimeve, UNIQA AD organizoi aksionin e saj të dytë të dhurimit të gjakut në ambientet e Drejtorisë së Përgjithshme. Punonjësit e UNIQA treguan për herë të dytë anën e tyre humane. Këto janë një  pjesë e fotografive nga aksioni për dhurimin e gjakut:

Ditët e edukimit financiar

Në javën e parë të Majit, në Parkun e Qytetit në Shkup me rastin e “Ditës së Edukimit Financiar”, grupi i UNIQA AD. ishte në komunikim të drejtpërdrejtë me qytetarët dhe ofroi këshilla falas për investim në të ardhmen dhe sigurimin. Këto janë pjesë e fotografive nga aktiviteti:

Loja shpërblyese në përfundim të pjesës së parë RK Vardar-Rhein Neckar

Më 18 Nëntor, në përfundim të pjesës së parë të ndeshjes në mes të RK Vardar-Rhein Neckar, u zhvillua një lojë ku morën pjesë  pesë tifozë nga publiku, të cilët para fillimit të ndeshjes i kapën të pesë topat e hedhur në publik nga lojtarët e RK Vardar. UNIQA, si sponsor premium i Ligës së […]