UNIQA Loyalty club

Mirë se erdhët në Loyalty Club të UNIQA LIFE!

Për të rritur besimin tuaj, tani u mundësojmë klientëve tanë vlerë shtesë të policës për sigurimin e jetës të UNIQA LIFE.

Tani me kartën tuaj UNIQA Loyalty përfitoni zbritje dhe përfitime shtesë në shumë kompani/ lokale.

Si të përfitoni kartën UNIQA Loyalty?

Çdo klient aktualë dhe i ardhshëm i UNIQA LIFE, i cili zotëron një policë për sigurimin e jetës nga produktet Jetë Plus, Karta e besnikërisë, Komfort, Futura, Riziko, Riziko Credit, Unit Link, bëhet anëtar i UNIQA Loyalty Club.

Kushte për përdorimin e kartës Loyalty të UNIQA Life:

  • Të gjithë të siguruarit e UNIQA Life kanë të drejtën e përdorimit të kartës së besnikërisë
  • Duhet të paraqesni kartën e besnikërisë përpara se të lëshohet fatura fiskale
  • Në restorante dhe lokale fatura fiskale evidentohet menjëherë, prandaj nevojitet që gjatë porosisë  të përmendni se jeni përdorues i katës Loyalty të UNIQA Life
  • Për qëllim të konfirmimit të pronësisë së katës Loyalty bashkëpunëtorët tanë kanë të drejtë t’ju kërkojnë të paraqisni kartën e identitetit
  • Zbritja mund të mos zbatohet për produkte dhe shërbime të cilat janë me zbritje promovuese të miratuara nga vetë kompanija.

A dëshironi që edhe lokali juaj të jetë pjesë e Loyalty Club UNIQA?

Tel: +389 2 3288 861

>uniqalifeinfo@uniqa.mk 

Zgjidh qytetin
Showing 1-40 of 48 Books
Andros
rr. 15 Korpus nr. 2 Tel: 046-261-965
Ohrid 5% zbritje për të gjitha asortimentet
Art Dizajn Dom
rr. Ilindenska nr. 55, rr. Goce Delçev nr. 30 Tel: 043 410 761
Kavadarc 5% Zbritje
Atelier Ljutikova
bul.. Sv. Kliment Ohrid nr.52 Shkup Тel:+389 2 3217 555  
Shkup 10% zbrije për veshje moderne
Bushi resort & spa
ул. Ќурчинска бр.21 Скопје Тел: +389 2 3125 130 www.bushiresort.com
Shkup 40% zbritje spa qendër nga ora 8-18h
Butik Revolution
rr. Partizanski Odredi nr. 62A/18C5 Tel: 034 340270
Strumicë 5-25% për të gjitha asortimentet
Çamovski
rr. Janko Cvetinov bb. 2400 Tel: (+389) 72 / 773 225
Strumicë 5% zbrijte për festa të organizuara
Dental Kraft
rrg. Drezdenska br.14 Shkup Tel: +389 2 3113 001 https://dentalkraft.mk/  
Shkup 10-15% zbrije për shërbime stomatologjike
Divine Dres
rr. Gjorgi Sugare nr. 14/1-5 Shkup Tel: +389 70 236 631  
Shkup 10% zbrije për fustana dasmash
DM Ohrid
rr. 7-mi Noemvri 179, Ohrid 6000 Tel: 046 284 584
Ohrid 10% për të gjitha asortimentet dhe këpucët
Elida Turs
rr. Bul. Makedonski Prosvetitelli nr. 5 Tel: 046 257 977
Ohrid 5% zbrije për aranzhmane turistike deri ne 14 ditë
gumi.mk
rrg. Daskal Kamçe nr. 1-2/11 Shkup Tel: +389 77 451 777 www.gumi.mk  
Shkup 35% zbrije për gomët automobilistike
Hetel Feni
bul. Cvetan Dimov nr. 28 Tel: 043 412 244
Kavadarc 5% zbritje për dhomë
Hotel Kocarev
rr. Sv. Eraymo bb Tel: 046 260 004
Ohrid 10% për shërbime hotelerike
Kino Bavça
7.  Shatori nr. 1, Kavadarci Tel:  070544483
Kavadarc 10% zbritje në të gjitha menut
Kodak
rr. Strasho Pinxhur nr. 5 Tel: 00389 71 974 678
Kavadarc 5% Zbritje
Light Caffe
Mitropolit Teodosij Gologanov 49 Tel: 071 386 386
Shkup 15% zbritje për llogari mbi 1000 denarë
Lа Terrazza
Plloshtad Makedonija Shkup Tel: +389 02 3113 380  
Shkup 20% zbritje për të gjitha menut
Magniflex
rr. Naum Naumovski Borche nr. 87a Tel: 078 700 222
Shkup, Tetovë 10% për të gjitha asortimentet
MED-X
rr. Ratko Mitroviq nr. 155 Tel:+389 02 2792 003 www.medx.mk
Shkup 20% zbritje për shërbime shëndetësore
Medianet
с. Грдовци Тел: +389 33 279 961 info@media.net.mk
Koçan 5% zbritje për të gjitha shërbimet
Nehar Travel
rr. Nikola Trimpare nr. 10 Tel: 071 380 724
Shkup 5% zbritje për aranzhmane turistike
Optika Omega B
rrg. 7mi Noemvri nr.2 Gevgelija, Veles  
Gjevgjeli, Veles 10% zbrije për orë dhe syze
Princess Grup
Vendkalimi kufitar Bogorodija Gjevgjeli Tel: +389 34 219 500 www.rpgevgelija.com  
Gjevgjeli 10% zbrije akomodim dhe restorant
Pro Bike Pro Bike
ул. Христо Смирненски бр.31 +389 2 2771 100 www.probike.mk
Shkup 20% zbritje për biçikleta
Restaurant Bure
Bul. Partizanski Odredi nr.62А Shkup Тel: +389 77 596 066  
Shkup 10% zbritje në të gjitha menut
Restaurant Sarisa
Rr. Marshal Tito nr.193 Gjevgjeli Tel: +389 77 709 508  
Gjevgjeli 5% zbritje për të gjitha menut
Restorant Astora Restorant Astora
bul. Gevgelija pa.nr. Tel: +389 34 214450  
Gjevgjeli 5% zbrije për të gjitha menut
Ritam Trade
ул. Козле бр.92 Тел: +389 2 3222 519 www.ritamtrejd.com.mk
Shkup 5% zbritje për të gjitha shërbimet