100 kompanitë më të mira në vitin 2018 – OEMVP

Këtë vit UNIQA AD sponsorizoi ngjarjen e organizuar nga Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore, ku u shpallën 100 kompanitë më të mira në vitin 2018.

OEMVP ka luajtur një rol të rëndësishëm në sektorin e biznesit në Republikën e Maqedonisë për shumë vite si përfaqësues i interesave të komunitetit të biznesit.

Ishim veçanërisht të gëzuar që ishim pjesë e një ngjarjeje të tillë që shpërblen dhe motivon më tej kompanitë më të mira në vend.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn