A keni ndonjë pyetje?

Qendra e kontaktit

+389 2 3288 800
Orari i punës prej 8-16

Polica sigurimi

SIGURIMI I MJETEVE MOTORIKE

Sigurim i detyruar dhe vullnetar i mjeteve motorike.

SIGURIMI I PRONËS PRIVATE

Sigurimi i banesave, shtëpive, pajisjeve shtëpiake dhe anëtarëve të familjes.

SIGURIMI VULLNETAR I SHËNDETIT

Polica e vetme në treg e cila ju mundëson shërbime mjekësore ambulatore, spitalore dhe pas spitalore pa pagesë shtese.

SIGURIMI I JETËS

Kursim afatgjatë dhe siguri për ju dhe familjen tuaj.