Aksioni i dhurimit të gjakut 8 Mars

Më 8 Mars 2017, në ambientet e Drejtorisë së Përgjithshme të UNIQA AD. Shkup u zhvillua një aksion për dhurimin e gjakut, ku punonjësit e UNIQA dhe UNIQA LIFE shprehën humanitetin dhe solidaritetin e tyre përmes dhurimit të gjakut.

Shumica e grave të punësuar në kompani dhuruan gjak pikërisht me rastin e ditës së gruas.

Këta janë pjesë e stafit të UNIQA, të cilët pa egoizëm e ndanë humanizmin e tyre:

Facebook
Twitter
LinkedIn