UNIQA është zgjedhja për një jetë më të mirë.

#startyourbetter

Si një nga kompanitë më me emër të sigurimeve në Maqedoni, ne e dimë se janë punonjësit tanë ata që formësojnë të ardhmen e UNIQA.

Punonjësit tanë janë të ndryshëm në origjinë, interesa dhe aftësi, por të bashkuar
në punën tonë për një jetë më të mirë – për klientët tanë, si edhe për veten tonë.
Kjo është arsyeja përse ne po kërkojmë për punonjës që ndajnë pasionin tonë për
shërbime të klasit të parë dhe qëndrimi ynë pozitiv, formues në shoqëri dhe në botë.

Bëhu pjesë UNIQA:

Ne jemi të orientuar nga e ardhmja dhe gati për ndryshimin

Ne jemi vlerësues

Ne fokusohemi tek njerëzit

Ne japim më shumë hapësirë për zhvillim personal

Ne jemi të ndryshëm – ashtu si punët tona

Ne kemi një angazhim të qartë ndaj qëndrueshmërisë

Krenar për punonjësit tanë për punën e tyre të palodhur dhe përkushtimin për të arritur qëllimet tona

Të punësuarit janë shtylla në arritjen e rezultateve të suksesshme të UNIQA SHA Shkup. Ata janë fytyra e kompanisë sonë dhe luajnë një rol kyç në ndërtimin dhe ruajtjen e marrëdhënieve pozitive me klientët, partnerët dhe komunitetin në tërësi. Duke investuar në punonjësit tanë dhe duke ofruar burime dhe mbështetje për zhvillimin e tyre, ne krijojmë një ekip profesional inovativ, të përkushtuar dhe besnik, i cili është parakusht bazë për arritjen e qëllimeve afariste të UNIQA SHA Shkup.

Emil Kratovaliev
Anëtar i Bordit Drejtues
Drejtor i çështjeve Ligjore, Burimeve Njerëzore dhe Pajtueshmërisë Ligjore

MicrosoftTeams-image (1)

Puno në UNIQA

#startyourbetter @UNIQA - mundësi punësimi në UNIQA. Mëso më shumë dhe apliko.

Nuk është pozicioni i duhur për ty?

Nuk ka problem! Thjesht na dërgoni aplikimin tuaj.

UNIQA

icons_partner-lg

22,000 punonjës

- 6,000 prej tyre ne Austri.

icons_world-lg

18 shtete

UNIQA operon në 18 shtete në Europën Qëndore dhe Lindore.

UNIQA është vlerësuar nga Forbes

Punëdhënësi më i Mirë në Botë" 2021-2022. Jemi krenarë!