Fluturo këngë

Më 21 Prill në Teatrit Kombëtar të Maqedonisë u zhvillua gala koncert i muzikantëve të rinj të talentuar të cilët i dhuruan audiencës momente të gëzuara me meloditë e disa nga veprave më të famshme të muzikës botërore të përgatitura për orkestër kamertale nga artisti i ri Vejçeslav Popovski dhe të interpretuara në një edicion të ri, të ngjyrosur me fantazinë e artistëve të rinj në një mbrëmje të bukur Gala.

Çdo gjë Filloi nga ideja e shpirtit të pamposhtur rinor të këtyre artistëve të rinj që besojnë në potencialin e tyre dhe në idenë se meritojnë mundësinë për të na treguar se me çfarë duhet të jemi krenar.

Solistët e mbrëmjes ishin: Tijana Dimova, Vejçeslav Popovski. Anastasija Avramovska, Eni Vuçidolova dhe Bojan Eftimov.

UNIQA LIFE mbështeti eveniment dhe kontribuoi në mbajtjen e këtij evenimenti.

Facebook
Twitter
LinkedIn