Turneu ndërkombëtar i hendbollit Strugë 2013

Turneu ndërkombëtar i hendbollit Strugë si një nga turnet më të gjata dhe më cilësore në këtë pjesë të Europës këtë vit u mbështet edhe nga UNIQA. Qyteti i Strugës përfaqëson një çerdhe të vërtetë të emrave të famshëm të hendbollit që kanë bërë karrierë të suksesshme ndërkombëtare dhe veshin fanellën e kombëtares së Maqedonisë: Naumçe dhe  Zlatko Mojsovski, Aco Jonovski, Velko dhe Nikola Markoski, Goce Ojleski, Nikola Kosteski dhe Marko Nelovski.

Turneu  i 41 filloi të mërkurën në 14:08 dhe zgjati deri në 17.08.2013, të gjitha ndeshjet janë luajtur në sheshin e lojërave “Plazhi i grave”.

Ekipi i Metalurgut e mbrojti trofeun me fitoren mbi tetë herë kampionët e Francës Ivri me 24:22 (16: 7).

Facebook
Twitter
LinkedIn