Gara e femrave Avicena

Më 9 prill, në Parkun e Qytetit në Shkup, organizuar nga Shoqata e Sporteve të Shkupit dhe nën mbulimin  e Qytetit të Shkupit, si pjesë e garave promovuese të Maratonës së Shkupit, u mbajt për herë të 5-të GARA E FEMRRAVE AVICENA.

 

Katër femra të forta nga ekipi i UNIQA AD e vrapuan garën e femrave Avicena në emër të Shëndetit të femrave!

Këto janë pjesë e fotografive nga aktiviteti:

Facebook
Twitter
LinkedIn