Grupi UNIQA lançon HUB për programe ndërkombëtare

UNIQA IP HUB është themeluar për kompanitë nga Europa Qendrore dhe Lindore (ku Grupi UNIQA është gjithashtu i pranishëm), të cilat, për shkak të veprimtarive të tyre ndërkufitare, kanë nevojë për mbulim sigurimi jo vetëm për bizneset e tyre vendase, por edhe për risqet e lidhura me çështjet ndërkombëtare. Programet ndërkombëtare do të ofrohen nga […]

Jeni me grip? Ushqimet që ju bëjnë mirë dhe ato që duhet të shmangni

Oreksi është i pari që ikën kur trupi dhe organizmi përfshihet nga gripi dhe virozat. Megjithatë, ushqimet luajnë një rol kryesor në shërimin e organizmit, rimëkëmbjen e imunitetit dhe metabolizmit. Por, kjo nuk do të thotë që për hir të shërimit të shpejtë, të varësh shpresat tek disa produkte të cilat për hir të së […]