UNIQA Loyalty club

Mirë se erdhët në Loyalty Club të UNIQA LIFE!

Për të rritur besimin tuaj, tani u mundësojmë klientëve tanë vlerë shtesë të policës për sigurimin e jetës të UNIQA LIFE.

Tani me kartën tuaj UNIQA Loyalty përfitoni zbritje dhe përfitime shtesë në shumë kompani/ lokale.

Si të përfitoni kartën UNIQA Loyalty?

Çdo klient aktualë dhe i ardhshëm i UNIQA LIFE, i cili zotëron një policë për sigurimin e jetës nga produktet Jetë Plus, Karta e besnikërisë, Komfort, Futura, Riziko, Riziko Credit, Unit Link, bëhet anëtar i UNIQA Loyalty Club.

Kushte për përdorimin e kartës Loyalty të UNIQA Life:

  • Të gjithë të siguruarit e UNIQA Life kanë të drejtën e përdorimit të kartës së besnikërisë
  • Duhet të paraqesni kartën e besnikërisë përpara se të lëshohet fatura fiskale
  • Në restorante dhe lokale fatura fiskale evidentohet menjëherë, prandaj nevojitet që gjatë porosisë  të përmendni se jeni përdorues i katës Loyalty të UNIQA Life
  • Për qëllim të konfirmimit të pronësisë së katës Loyalty bashkëpunëtorët tanë kanë të drejtë t’ju kërkojnë të paraqisni kartën e identitetit
  • Zbritja mund të mos zbatohet për produkte dhe shërbime të cilat janë me zbritje promovuese të miratuara nga vetë kompanija.

A dëshironi që edhe lokali juaj të jetë pjesë e Loyalty Club UNIQA?

Tel: +389 2 3288 861

>uniqalifeinfo@uniqa.mk 

Zgjidh qytetin
Showing 41-54 of 54 Books
No Image Available
Bul. Partizanski Odredi nr.62А Shkup Тel: +389 77 596 066  
Shkup 10% zbritje në të gjitha menut
No Image Available
Rr. Marshal Tito nr.193 Gjevgjeli Tel: +389 77 709 508  
Gjevgjeli 5% zbritje për të gjitha menut
No Image Available
bul. Gevgelija pa.nr. Tel: +389 34 214450  
Gjevgjeli 5% zbrije për të gjitha menut
No Image Available
ул. Козле бр.92 Тел: +389 2 3222 519 www.ritamtrejd.com.mk
Shkup 5% zbritje për të gjitha shërbimet
No Image Available
rr. Lelinova nr. 99 Tel: 070 387650
Strumicë %3 zbritje për IT paisje, %5 për tek. të bardhë, 10% për shërbime dhe softuer
No Image Available
bul. К1-4 Gjevgjeli  
Gjevgjeli 5-10% zbrije për auto pjesë
No Image Available
Mimon Potok bb Tel: 076 223 239
Shkup 1-% montazhë, 20% servis për paisje me plin
No Image Available
rrg. Nikola Vapcarov br.12/1 Shkup Tel: +389 2 3292 155 www.ms.mk  
Shkup 7% zbritje ne arazhmanet turistike
No Image Available Ohrid 10% për të gjitha asortimentet
No Image Available
rr. Kliment Ohridski nr. 126 Tel: 071/214-383
Strumicë 5% mbushje tonerash, 10% servise, 3% blerje tonerash
No Image Available
rr. Viktor Igo nr. 23 Tel:  078 700528
Shkup 30% zbritje për të gjitha shërbimet, përveç paktave që janë në zbritje
No Image Available
Bulevard Ilinden nr. 1 Tel: +389 2 3288 861
Gjevgjeli, Kavadarc, Koçan, Mavrovë, Nov Dojran, Ohrid, Shkup, Strumicë, Tetovë, Veles 10% zbritje për shendetin privat dhe KASKO, 15% për pasuri dhe përgjegjësi
No Image Available
TC Ramstor, Biser, City Mall Shkup Tel: +389 76 444 975 www.wenice.mk
Shkup 10% zbritje në të gjitha asortimentet
No Image Available
Ул. Јадранска магистрала бр. 86, Теl: +389 (0)2/3131 341
Shkup 5% zbritje për të gjitha asortimetet