UNIQA Loyalty club

Добродојдовте во Лојалти клубот на УНИКА ЛАЈФ!

За да ја надградиме Вашата доверба, за нашите клиенти отсега овозможуваме дополнителна вредност на полисите за осигурување на живот на УНИКА ЛАЈФ .
Отсега, со Вашите УНИКА Лојалти картички добивате дополнителни попусти и поволности во многу компании/локали .

Како да се стекнете со УНИКА Лојалти картичката?

Секој постојан и иден клиент на УНИКА ЛАЈФ, кој поседува полиса за осигурување на живот за продуктите Живот Плус, Лојалност, Комфорт, Футура,Ризико,Ризико Кредит, Јунит Линк, станува член на УНИКА Лојалти клубот .

Услови за користење на Лојалти картичката на УНИКА Лајф :

  • Право на користење на картичката за лојалност имаат сите oсигуреници на УНИКА Лajф,
  • Вашата картичка за лојалност потребно е да ја приложите пред да Ви биде издадена фискалната сметка,
  • Во рестораните и кафулињата фискалната сметка се евидентира веднаш, затоа  е потребно со самата нарачка да напоменете дека сте корисник на Лојалити картичката на УНИКА Лајф,
  • Заради потврдување на сопственоста на Лојалти картичката нашите соработници имаат право да Ви побараат да приложите лична карта,
  • Попустот може да не важи за производи и услуги кои се веќе на промотивен попуст кои го одобрува самата компанија.
Дали сакате и Вашиот локал да биде дел од Лојалти Клубот на УНИКА?

Тел: +389 2 3288 861

>uniqalifeinfo@uniqa.mk 

Избери град
Showing 1-26 of 26 Books
No Image Available
ул. Ќурчинска бр.21 Скопје Тел: +389 2 3125 130 www.bushiresort.com
Скопје 40% попуст спа центар од 8-18ч.
No Image Available
ул. Гоце Делчев бр. 49 Струмица Тел: 034 340270
Струмица 5-10% попуст на бела техника
No Image Available
rr. Palev Shatev nr.3 Тel: +389 76 302 321 www.limitless.com.mk
Скопје 5% zbritje për punë ndërtimi dhe renovime
No Image Available
Плоштад Македонија Скопје Тел: +389 02 3113 380
Скопје 20% попуст на цело мени
No Image Available
ул. Битолска бр.12 Кавадарци
Кавадарци 10% попуст козметички услуги
No Image Available
test
No Image Available
ТЦ Рамстор, Бисер, Сити Мол Скопје Тел: +389 76 444 975 www.wenice.mk
Скопје 10% попуст на цел асортиман
No Image Available
ул. 15ти Корпус бр. 2 Охрид Тел: +389 46 261 965 www.andros.com.mk
Охрид 5% попуст на целиот асортиман
No Image Available
ул. Илинденска бр.155 Кавадарци Тел: +389 43 550 108
Кавадарци 5% попуст бутик
No Image Available
бул. Св.Климент Охридски бр.52 Скопје Тел:+389 2 3217 555
Скопје 10% попуст на модна конфекција
No Image Available
Бул. Партизански Одреди бр.62А Скопје Тел: +389 77 596 066
Скопје 10% попуст на цело мени
No Image Available
ул. Маршал Тито бр. 7 Струмица
Струмица 5-25% попуст на целиот асортиман
No Image Available
ул. Јанко Цветинов бб Струмица
Струмица 5% попуст на организирани прослави
No Image Available
ул. Даскал Камче бр. 1-2/11 Скопје Тел: +389 77 451 777 www.gumi.mk
Скопје 35% попуст автомобилски гуми
No Image Available
ул. Дрезденска бр.14 Скопје Тел: +389 2 3113 001 https://dentalkraft.mk/
Скопје 10-15% попуст стоматолошки услуги
No Image Available
бул. Македонски Просветители ТЦ Амам лок.208 Охрид Тел: +389 71 828 461
Охрид 10% попуст чевли
No Image Available
ул. Ѓорги Сугаре бр. 14/1-5 Скопје Тел: +389 70 236 631
Скопје 10% попуст изнајмување венчаници
No Image Available
бул. Партизански Одреди бр. 48 Скопје Тел.: +389 70 444 999
Скопје 5-20% попуст поправка на мобилни
No Image Available
бул. Македонски Просветители бр.5 Охрид Тел:+389 46 257 977 www.elidaturs.mk
Охрид 5% попуст туристички аранжмани 14 дена
No Image Available
ул. Јадранска Магистрала бр.86 Скопје Тел: +389 2 3131 341 https://www.kale.mk/
Скопје 5% попуст на цел асортиман
No Image Available
ул. М. Гологанов бр.49 Скопје Тел:+389 71 386386
Скопје 15% попуст сметка над 1000 денари
No Image Available
ул. Павел Шатев бр.3 Скопје Тел: +389 76 302 321 www.limitless.com.mk
Скопје 5% попуст градежни работи
No Image Available
ул. Наум Наумовски Борче бб Скопје Тел: +389 78 700 222 www.magniflex.com.mk
Скопје 10% попуст душеци
No Image Available
ул. Св. Кирил и Методиј бр. 52Б/1 Скопје Тел: +389 02 3131 045 www.nehartravel.com.mk
Скопје 5% попуст туристички аранжмани
No Image Available
ул. Ратко Митровиќ бр. 155 Скопје Тел:+389 02 2792 003 www.medx.mk
Скопје 20% попуст здравствени услуг
No Image Available
ул. Христо Смирненски бр.31 Скопје +389 2 2771 100 www.probike.mk
Скопје 20% попуст велосипеди