Showing 1-40 of 48 Books
No Image Available
rr. 15 Korpus nr. 2 Tel: 046-261-965
Ohrid 5% zbritje për të gjitha asortimentet
No Image Available
rr. Ilindenska nr. 55, rr. Goce Delçev nr. 30 Tel: 043 410 761
Kavadarc 5% Zbritje
No Image Available
bul.. Sv. Kliment Ohrid nr.52 Shkup Тel:+389 2 3217 555  
Shkup 10% zbrije për veshje moderne
No Image Available
ул. Ќурчинска бр.21 Скопје Тел: +389 2 3125 130 www.bushiresort.com
Shkup 40% zbritje spa qendër nga ora 8-18h
No Image Available
rr. Partizanski Odredi nr. 62A/18C5 Tel: 034 340270
Strumicë 5-25% për të gjitha asortimentet
No Image Available
rr. Janko Cvetinov bb. 2400 Tel: (+389) 72 / 773 225
Strumicë 5% zbrijte për festa të organizuara
No Image Available
rr. Ilinden nr. 62 Tel: 071 374 502
Strumicë 10% zbritje për të gjitha asortimentet
No Image Available
Nikola Rusinski 3b Теl: 02 307 9958
Shkup 10% për shërbime protetike, 20% për kirurgji orale dhe implante, 5% për stomatologji primare
No Image Available
rrg. Drezdenska br.14 Shkup Tel: +389 2 3113 001 https://dentalkraft.mk/  
Shkup 10-15% zbrije për shërbime stomatologjike
No Image Available
rr. Gjorgi Sugare nr. 14/1-5 Shkup Tel: +389 70 236 631  
Shkup 10% zbrije për fustana dasmash
No Image Available
rr. 7-mi Noemvri 179, Ohrid 6000 Tel: 046 284 584
Ohrid 10% për të gjitha asortimentet dhe këpucët
No Image Available
Blvd. Partizanski Odredi 48 Tel: 070 444 999
Shkup 5% riparim ekrani, 20% dekorime, 20% galeri, 10% të tjera
No Image Available
rr. Bul. Makedonski Prosvetitelli nr. 5 Tel: 046 257 977
Ohrid 5% zbrije për aranzhmane turistike deri ne 14 ditë
No Image Available
rrg. Daskal Kamçe nr. 1-2/11 Shkup Tel: +389 77 451 777 www.gumi.mk  
Shkup 35% zbrije për gomët automobilistike
No Image Available
bul. Cvetan Dimov nr. 28 Tel: 043 412 244
Kavadarc 5% zbritje për dhomë
No Image Available
MP2P+72, Mavrovo 1254 Tel: 042 366 634
Mavrovë 30% zbritje për shërbime hotelerike
No Image Available
rr. Sv. Eraymo bb Tel: 046 260 004
Ohrid 10% për shërbime hotelerike
No Image Available
rr. Goce Dellçev nr. 49
Strumicë 5-10% zbritje për teknikë të bardhë
No Image Available
bul. Partizanski Odredi nr.34
Gjevgjeli 5% zbrije për autopjesë
No Image Available
Marshal Tito 99 Теl:  034 227 122
Nov Dojran 5% zbritje për të gjitha menut
No Image Available
7.  Shatori nr. 1, Kavadarci Tel:  070544483
Kavadarc 10% zbritje në të gjitha menut
No Image Available
rr. Strasho Pinxhur nr. 5 Tel: 00389 71 974 678
Kavadarc 5% Zbritje
No Image Available
Mitropolit Teodosij Gologanov 49 Tel: 071 386 386
Shkup 15% zbritje për llogari mbi 1000 denarë
No Image Available
Plloshtad Makedonija Shkup Tel: +389 02 3113 380  
Shkup 20% zbritje për të gjitha menut
No Image Available
rr. Naum Naumovski Borche nr. 87a Tel: 078 700 222
Shkup, Tetovë 10% për të gjitha asortimentet
No Image Available
rr. Ratko Mitroviq nr. 155 Tel:+389 02 2792 003 www.medx.mk
Shkup 20% zbritje për shërbime shëndetësore
No Image Available
с. Грдовци Тел: +389 33 279 961 info@media.net.mk
Koçan 5% zbritje për të gjitha shërbimet
No Image Available
Zapaden Bulevar pa nr. Tel:071 252 789
Kavadarc 3% zbritje per motora, 5% për biçikleta, 10% për të gjitha serviset
No Image Available
rr. Nikola Trimpare nr. 10 Tel: 071 380 724
Shkup 5% zbritje për aranzhmane turistike
No Image Available
rrg. 7mi Noemvri nr.2 Gevgelija, Veles  
Gjevgjeli, Veles 10% zbrije për orë dhe syze
No Image Available
rrg.7mi Noemvri, Gjevgjeli  
Gjevgjeli 10% zbrije për gjithë asortimentet
No Image Available
Vendkalimi kufitar Bogorodija Gjevgjeli Tel: +389 34 219 500 www.rpgevgelija.com  
Gjevgjeli 10% zbrije akomodim dhe restorant
No Image Available
ул. Христо Смирненски бр.31 +389 2 2771 100 www.probike.mk
Shkup 20% zbritje për biçikleta
No Image Available
rrg. Biloska nr. 12
Kavadarc 10% zbritje në të gjitha shërbimet
No Image Available
bul. Qendra Turistike Monenegrin lok. 2
Ohrid 10% zbritje për përpunime protekike
No Image Available
Bul. Partizanski Odredi nr.62А Shkup Тel: +389 77 596 066  
Shkup 10% zbritje në të gjitha menut
No Image Available
Rr. Marshal Tito nr.193 Gjevgjeli Tel: +389 77 709 508  
Gjevgjeli 5% zbritje për të gjitha menut
No Image Available
bul. Gevgelija pa.nr. Tel: +389 34 214450  
Gjevgjeli 5% zbrije për të gjitha menut
No Image Available
ул. Козле бр.92 Тел: +389 2 3222 519 www.ritamtrejd.com.mk
Shkup 5% zbritje për të gjitha shërbimet
No Image Available
rr. Lelinova nr. 99 Tel: 070 387650
Strumicë %3 zbritje për IT paisje, %5 për tek. të bardhë, 10% për shërbime dhe softuer