Showing 1-7 of 7 Books
Andros
rr. 15 Korpus nr. 2 Tel: 046-261-965
Ohrid 5% zbritje për të gjitha asortimentet
DM Ohrid
rr. 7-mi Noemvri 179, Ohrid 6000 Tel: 046 284 584
Ohrid 10% për të gjitha asortimentet dhe këpucët
Elida Turs
rr. Bul. Makedonski Prosvetitelli nr. 5 Tel: 046 257 977
Ohrid 5% zbrije për aranzhmane turistike deri ne 14 ditë
Hotel Kocarev
rr. Sv. Eraymo bb Tel: 046 260 004
Ohrid 10% për shërbime hotelerike