Shpëtoni nga alergjitë e stinës me 4 hapa të thjeshta

Pranvera nuk është stina më e favorshme për personat e ndjeshëm ndaj alergjive. Kjo është përgjithësisht për shkak të numrit më të lartë të polenit pasi ditët bëhen më të ngrohta dhe lulet, bimët dhe pemët fillojnë të prodhojnë më shumë polen. Ne shpesh i referohemi reaksioneve alergjike nga poleni si ethet e barit. Ethet […]