Sposor – Turne të futbollit

Ishte kënaqësi që këtë vit të ishim pjesë e mbështetësve dhe sponsor të edicionit të 19-të të turneut memorial të futbollit “Oliver Sokolov – Sokol”. Urime organizatorëve, pjesëmarrësve dhe fituësve të çmimeve!