6 këshilla si të mbani të freskët apartamentin tuaj gjatë verës

Europa ka përjetuar vitet e fundit temperatura rekord nxehtësie, shpeshherë tepër të vështira për t’u përshtatur nga qytetarët. Vera e vitit 2022 është konsideruar si një nga më të nxehtat dhe më të thatat në Kontinentin e Vjetër, duke ngritur alarmin se e njëjta situatë mund të vazhdojë me vite me radhë. Por a e […]