JETO ËNDRRËN TËNDE!

  JETO ËNDRRËN TËNDE! Postuar nga Media Koha e leximit: 3 minuta Kalimi nga ëndrra tek realizimi është një ushtrim i mirë dhe i rëndësishëm për të rinjtë drejt tranzicionit të tyre në jetën e rritur. Psikologët japin disa këshilla se si t’i mbështesim ata. Thonë se ëndrrat janë ushqimi i shpirtit. Ato janë më […]