Заштита на лични податоци - УНИКА ЛАЈФ А.Д. Скопје

  1. Иинформација за обработка на личните податоци (.pdf)
  2. Известување за приватност на ЛП на кандидати за вработување (.pdf)
  3. Политика за приватност и колачиња(002) (.pdf)
  4. Политика за остварување на правата на субјектите на лични податоци (.pdf)
Слични производи