UNIQA е изборот за подобар живот.

#startyourbetter

Како една од најреномираните осигурителни компании во Македонија, знаеме дека нашите вработени ја кројат иднината на UNIQA.

Нашите вработени се различни по потекло, интереси и вештини, но обединети во нашата работа за подобар живот – за нашите клиенти, како и за нас самите. Затоа бараме вработени кои ја споделуваат нашата страст за првокласна услуга и нашиот позитивен, формативен став во општеството и светот.

Придружете се на тимот на UNIQA:

Ние сме ориентирани кон иднината и подготвени за промени

Подржуваме личен развој на вработените

Се фокусираме на луѓето

Даваме повеќе простор за личен развој

Ние сме различни - исто како и нашите работни места

Имаме јасна определба за одржливост

Горди на нашите вработени за нивната напорна работа и посветеност кон постигнувањето на нашите цели

Вработените се столбот во остварувањето успешни резултати на УНИКА АД Скопје. Истите се лицето на нашето друштво и тие играат клучна улога во градењето и одржувањето позитивни односи со клиентите, партнерите и заедницата во целина. Со инвестирање во нашите вработени и обезбедување ресурси и поддршка за нивен развој создаваме иновативен, посветен и лојален професионален тим, што е основен предуслов за постигнувањето на деловните цели на УНИКА АД Скопје.

Емил Кратовалиев
Член на Управен одбор
Директор на сектор за правни работи, човечки ресурси и законска усогласеност

MicrosoftTeams-image (1)

Вработи се во UNIQA

#startyourbetter @UNIQA - можности за работа во UNIQA. Дознајте повеќе и аплицирајте.

Не е вистинската позиција за вас?

Нема проблем! Само испратете ни ја вашата апликација.

UNIQA

icons_partner-lg

22,000 вработени

- 6.000 од тие во Австрија

icons_world-lg

18 држави

UNIQA e застапена на 18 држави во Централна и Источна Европа.

Признание за UNIQA од Forbes

UNIQA во најдобрите 3 работодавци во Европа. Горди сме!