Како да се подготви дете за училиште

Како да се подготви дете за училиште Ви носиме неколку практични совети како да ги подготвите децата за на училиште и да го олесните работата на целото семејство во првата недела од учебната година, во која забавите се заменуваат со обврски. Покажете разбирање за детето на кое му е тешко да го промени секојдневниот живот […]