UNIQA Loyalty club

Добродојдовте во Лојалти клубот на УНИКА ЛАЈФ!

За да ја надградиме Вашата доверба, за нашите клиенти отсега овозможуваме дополнителна вредност на полисите за осигурување на живот на УНИКА ЛАЈФ .
Отсега, со Вашите УНИКА Лојалти картички добивате дополнителни попусти и поволности во многу компании/локали .

Како да се стекнете со УНИКА Лојалти картичката?

Секој постојан и иден клиент на УНИКА ЛАЈФ, кој поседува полиса за осигурување на живот за продуктите Живот Плус, Лојалност, Комфорт, Футура,Ризико,Ризико Кредит, Јунит Линк, станува член на УНИКА Лојалти клубот .

Услови за користење на Лојалти картичката на УНИКА Лајф :

  • Право на користење на картичката за лојалност имаат сите oсигуреници на УНИКА Лajф,
  • Вашата картичка за лојалност потребно е да ја приложите пред да Ви биде издадена фискалната сметка,
  • Во рестораните и кафулињата фискалната сметка се евидентира веднаш, затоа  е потребно со самата нарачка да напоменете дека сте корисник на Лојалити картичката на УНИКА Лајф,
  • Заради потврдување на сопственоста на Лојалти картичката нашите соработници имаат право да Ви побараат да приложите лична карта,
  • Попустот може да не важи за производи и услуги кои се веќе на промотивен попуст кои го одобрува самата компанија.
Дали сакате и Вашиот локал да биде дел од Лојалти Клубот на УНИКА?

Тел: +389 2 3288 861

>uniqalifeinfo@uniqa.mk 

Избери град
Showing 1-1 of 1 Books
Interdiskont Interdiskont
ул. Гоце Делчев бр. 49 Струмица Тел: 034 340270
Струмица 5-10% попуст на бела техника