Дали имате било какви прашања?

контакт центар

telefon+389 2 3288 800 mobitel Работно време од 8-16 часот info@uniqa.mk Пријава на штети

Полиси за осигурување


ОСИГУРУВАЊЕ НА МОТОРНИ ВОЗИЛА

Задолжително и доброволно осигурување на моторните возила.

ДОБРОВОЛНО ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ

Единствената полиса на нашиот пазар која Ви нуди амбулантно, болничко и пост-болничко лекување без долпаток (франшиза).

ОСИГУРУВАЊЕ НА ИМОТ

Осигурување на станови, куќи, предмети во домаќинството и членови на семејството.

ЖИВОТНО ОСИГУРУВАЊЕ

Долгорочно штедење и безбедност за Вас и Вашето семејство.

КОНТАКТ

бул.Илинден бр.1
+389 2 3288 800
info@uniqa.mk

Дознај повеќе

УСЛОВИ ЗА ОСИГУРУВАЊЕ

УНИКА А.Д.
УНИКА Лајф

Информации за колачињата
Оваа страница користи колачиња. Овие се користат за да се обезбеди функционалност на оваа веб-страница и да се анализира употребата на веб-страницата. Повеќе информации можете да најдете во нашата политика за приватност
Преференции за колачиња