Filtër sipas qyteteve:

Art Dizajn Dom

rr.Ilindenska nr. 155
Kavadarci
Tel: +389 43 550 108
5% zbritje
Butik

Bure

Bul.Partizanski Odredi nr.62A
Shkup
Tel: +389 77 596 066
10% zbritje
në të gjthë menun

Bushi resort&spa;

Rr. Qurçinska nr.21
Shkup
Tel: +389 2 3125 130
www.bushiresort.com
40% zbritje
Spa centre nga ora 8-18

Camovski

Rr. Janko Cvetinov pn
Strumicë
5% zbritje
e festimeve të organizuara

Dr. Mobil

Rr. Partizanski Odredi nr.48
Shkup
Tel: +389 70 444 999
5-20% zbritje
riparimi i telefonave celularë

Interdiskont

rr. Goce Dellçev nr.49
Strumicë
5-10% zbritje
Pajisje elektoshtëpiake

Kikob Butik

rr. Sheshi Marshall Tito pn
Kavadarci
Tel: +389 43 412 530
5% zbritje
Në gjithë asortimentin

Kinema Bavça

rr. 7 Shtatori pn
Kvadarci
Тel: +389 71 230 000
10% zbritje
në të gjthë menun

Foto Kodak 2014

rr.Strasho Pinxhur nr.5
Kavadarci
Tel: +389 71 974 678
5% zbritje
Foto studio

Limitles Dooel

rr. Pavel Shatev nr.3
Shkup
Tel: +389 76 302 321
www.limitless.com.mk
5% zbritje
Punë ndërtimi

Magniflex

rr. Naum Naumovski Borçe pn
Shkup
Tel: +389 78 700 222
www.magniflex.com.mk
10% zbritje
Dyshekë

A.Sh. M.Soobrakaj

Gradski xid nr.13
Shkup
Tel: +389 2 3292 140
www.ms.mk
10% zbritje
Auto shkollë

Mite Sport

rr. Ilindenska nr.115
Kavadarci
Tel: +389 71 506 725
10% zbritje
Pajisje sportive

Nehar Travel

rr. Sh.Kiril dhe Metodij nr.52B/1
Shkup
Tel: +389 02 3131 045
www.nehartravel.com.mk
5% zbritje
Aranzhmane turistike
 
 
 

Mak.Soobrakaj

Bul. Nikola Karev nr.20
Shkup
Tel: +389 2 2402 388
www.ms.mk
10% zbritje
Transport

Revolution butik

rr. Marshall Tito nr.7
Strumicë
5-25% zbritje
Në gjithë asortimentin

Riversoft

rr. Leninova nr.99
Strumicë
Tel:+389 34 340 020
www.riversoft.com.mk
3-10% zbritje
Pajsisje shtëpiake, IT pajisje

Sale Prom

bul. K1-4
Gjevgjeli
5-10% zbritje
pjesë auto

Restorant Sarisa

Rr. Marshal Tito nr.93
Gjevgjeli
Tel: +389 77 709 508
5% zbritje
në të gjthë menun

A.T M.Soobrakaj

Bul. Nikola Karev nr.20
Shkup
Tel: +389 2 2402 388
www,ms.mk
7% zbritje
Aranzhmane turistike

Andros Dooel

rr. 15 Korpus nr.2
Ohër
Tel: +389 46 261 965
www.andros.com.mk
5% zbritje
të gjithë asortimentin

Akua Lajn Eko

rr. Gjorgi Sugare nr.14/1-5
Shkup
Tel: +389 02 6164 669
15% zbritje
Filtër për ujë,ajër

TP Astora

Gjevgjeli
5% zbritje
të gjithë menunë

Atelier Ljutikova

Bul. Sv.Kliment Ohridski nr.52
Shkup
Tel:+389 2 3217 555
10% zbritje
e veshjeve të modës

Kets Butik

rr. Leninova nr.62
Strumicë
10% zbritje
Në gjithë asortimentin

Dental Kraft

Rr. Drezdenska 14
Shkup
Tel: +389 2 3113 001
http://dentalkraft.mk/
10-15% zbritje
proteza dentare

Di-Em (AVIS)

Bul. Makedonski Prosvetiteli
Ohër
Tel: +389 71 828 461
10% zbritje
këpucë

Divajn Dres

rr. Gjorgi Sugare nr.14/1-5
Shkup
Tel: +389 70 236 631
10% zbritje
Fustane nusëria

Elida Turs

Bul. Makedonski Prosvetiteli nr.5
Ohër
Tel:+389 46 257 977
www.elidaturs.mk
5% zbritje
aranzhmane turistike

Gumi.mk

rr. Daskal Kamçe nr.1-2/11
Shkup
Tel: +389 77 451 777
www.gumi.mk
35% zbritje
Goma automobilistike

Hotel Feni

bul. Cvetan Dimov nr.28
Kavadarci
Tel:+389 43 41 22 44
www.hotelfeni.com
5% zbritje
Akomodim

Ivi pjesë auto

bil. Partizanski Odredi nr.34
Gjevgjeli
5% zbritje
pjesë auto

Restorant Kaldrma

Rr. Marshal Tito nr.99
Nov Dojran
Tel: +389 34 227 122
10% zbritje
në të gjthë menun

Kersan DOOEL

Rr. Jadranska Magistrala 86
Shkup
Tel: +389 2 3131 341
http://www.kale.mk/
5% zbritje
Në gjithë asortimentin

Hotel Kocarev

rr. Sh.Erazmo pn
Ohër
Tel:+389 46 260 004
www.hotelkocarev.mk
10% zbritje
Shërbime hoteliere

La Terrazza

Sheshi Makedonija
Shkup
Tel: +389 02 3113 380
20% zbritje
Në të gjithë menun

Lajt Kafe

Rr. M.Gologanov nr.49
Shkup
Tel:+389 71 386386
15% zbritje
llogari mbi 1000 denarë

AUTOH

Rr. Zapaden Bulevar rn
Kavadarci
3-10% zbritje продажба и сервис на велосипеди и моторцикли

Оptikë Omega V

Rr. 7 Noemvri nr.2
Gjevgjeli, Veles
10% zbritje
syzet dhe orët

Pink Accessories

Rr. 7 Noemvri pn
Gjevgjeli
10% zbritje
Në gjithë asortimentin

Princess Grup

Pika kufitare Bogorodica
Gjevgjeli
Tel: +389 34 219 500
www.rpgevgelija.com
10% zbritje
Akomodim dhe restorant

Pro Bike

rr. Hristo Smirnenski 31
Shkup
+389 2 2771 100
www.probike.mk
20% zbritje
Biçikleta

Pure Beauty

Rr. Bitolska nr.12
Kavadarci
10% zbritje
Shërbime kozmetike

ISHP Med Iks

rr. Ratko Mitroviq nr.155
Shkup
Tel:+389 02 2792 003
www.medx.mk
20% zbritje
Shërbime mjekësore

PZU Dr. Sutarski

Bul. Turisticka nr.2
Ohër
10% zbritje
proteza dentare

Red Kafe

rr. 23 Tetori nr.1/1 lok.4
Shkup
Tel: +389 02 2465 752
10% zbritje
Në të gjithë menun

Ritam Trade

Rr. Kozle nr.92
Shkup
Tel: +389 2 3222 519
www.ritamtrejd.com.mk
5% zbritje
shërbime ndërtimi

SMART Auto Tek

Rr. Momin Potok pn
Shkup
Tel: +389 76 223 239
10-30% zbritje сервис и монтажа на плински уреди

Toner Tron

Rr. Kliment Ohridski nr.126
Strumicë
Tel:+389 71 214 383
3-10% zbritje
toners dhe printera

Trajkoski T.

Bul. Makedonski Prosvetiteli
Ohër
Tel: +389 75 859 737
10% zbritje
kozmetikë

Trend As

rr. Viktor Ugo nr.12
Shkup
Tel: +389 02 2772 850
30% zbritje
palestër

Trend As

rr. Viktor Ugo nr.12
Shkup
Tel: +389 02 2772 850
30% zbritje
Shërbime kozmetike

UNIQA A.D.

Bul. VMRO nr.3
Shkup
Тел: +389 2 3288 800
www.uniqa.mk
10-15% zbritje
Polica sigurimi

Wenice butik

QT Ramstor, Biser, City Mall
Shkup
Tel: +389 76 444 975
www.wenice.mk
10% zbritje
Në të gjithë asortimentin