Тимот на UNIQA во Фудбалската бизнис лига го освои второто место

Македонски Телеком 2-2(1-1) (пен. 9-8) UNIQA Македонски Телеком: Михајло Лазаревски 11’, Душко Симоновски 29’ UNIQA: Арбен Нухиу 16’, Љуљзим Каштањева 27’ Во првото полувреме финалето ги оправда сите епитети на зборот финале. Се играше доста цврсто и машки во фер плеј духот на двете страни. Полуремето заврши со 1-1 заслужено, бидејќи ниту една од двете […]

Семинари за осигурување

Семинарот беше еднодневен и целта беше да се утврдат и усовршат продажните техники кај вработените преку презентација и отворена дискусија за неколку актуелни производи на компанијата: Пакет Дом и Среќа – осигурување на ненаселени објекти вон градски подрачја; Пакет Дом и Сигурност – осигурување на домаќинства, станови и куќи; Каско осигурување со вграден ГПС уред […]