Неколку брзи совети за безбедност и превентивни мерки од природни пожари

Неколку брзи совети за безбедност и превентивни мерки од природни пожари   Првиот чекор за минимизирање на ризиците од пожари и природни пожари е да се зголеми знаењето и свесноста. Безбедноста од пожари и спроведувањето на превентивните мерки започнува од дома. Можете да направите многу за да се заштитите себе си и вашиот дом, па […]