Ослабувањето започнува со ум

Слабеење: за некого претставува најголема грижа во животот, за некого не. Ако сакате да постигнете и одржувате задоволителна тежина на долг рок, треба да ја вклучите вашата психа / ум.   За да ја постигнеме посакуваната долгорочна тежина, потребна ни е главата, нашиот интелект. И, пред сè, треба да ги претвориме во наши соработници затоа […]