8 митови за животното осигурување

8 митови на животното осигурување   Честопати одлуката за купување животно осигурување се доживува со двоумење, конфузија или дури и негирање. На крајот на краиштата, оваа тема не е нешто за што е лесно да се размислува. Што би се случило ако не сте повеќе живи? Кога зборувате за заштита на вашите најблиски со животно […]