Бизнис план

КАКО ДА ПОДГОТВИТЕ ПЛАН ЗА ВАШИОТ БИЗНИС?  Обезбедувањето континуитет на вашиот бизнис дури и откако ќе ве погоди ненадејна катастрофа, бара повеќе од „среќа“ или „да се надеваме на најдоброто“. Имањето здрав бизнис план може да ви помогне да ги одржувате деловните врати отворени, дури и кога се случуваат неочекувани настани.     Иако никој не може […]