Домашна Канцеларија

ДОМАШНА КАНЦЕЛАРИЈА Неколку брзи совети како да работите полесно од дома. Црвено светло Не живееш сам? Што ако импровизирате црвено светло во вратата на вашата соба? Зеленото значи дека вратата е отворена, портокалова значи дека не сакате да ве вознемируваат, а црвената значи дека треба да останете надвор. Системот за сообраќајните светла ќе ви овозможи […]