Внимание, Ве молиме

ВНИМАНИЕ, ВЕ МОЛАМ! Среќата и благосостојбата на децата доаѓаат на прво место. Слушајте и бидете тука за вашите деца! Особено во училишниот период, мозокот на децата е постојано предизвикуван секој ден. Со неколку брзи совети што ќе ги најдете овде, можете да ги поддржите вашите малечки и да придонесете во зајакнување на нивните когнитивни способности. […]