Известување за нова локација

Почитувани, Друштвото за осигурување УНИКА АД Скопје, ги известува осигурениците и деловните соработници дека започнувајки од 30.06.2020 година , Друштвото изврши промена на адресата на седиштето . Новите деловни простории на Друштвото за осигурување УНИКА АД Скопје се наоѓаат на Булевар Илинден број 1 во Скопје. Ве очекуваме! УНИКА ад