Женска трка 2019

На 31 Март, во Градскиот Парк во Скопје, во организација на Сојуз на Спортови на Скопје, а под покровителство на Град Скопје како дел од промотивните трки на Скопскиот Маратон, се одржи 7-тата ЖЕНСКА ТРКА. Десет учеснички од тимот на УНИКА А.Д. ја истрчаа Женската трка во име на женското здравје! Ова се дел од сликите од настанот: