Статешко партнерство на UNIQA Life и Стопанска Банка АД Скопје

Ни претставува посебно задоволство да Ви го претставиме стратешкото партнерство со Стопанска банка и UNIQA Life во понудата на Животно Осигурување, достапно во преку 65-те филијали на Банката, насекаде во државата, каде што посебна популарност ќе добијат кредитите со вклучено животно осигурување. Ова се дел од сликите од денешната пресконференција, каде што на својот 75 […]