Крводарителска акција 8ми март

На 08.03.2017 година, во просториите на Генералната Дирекција на Уника А.Д. Скопје се одржа крводарителска акција, каде што вработените на УНИКА и УНИКА ЛАЈФ ја изразија нивната хуманост и солидарност преку дарување на крв. Повеќето од жените вработени во компанијата даруваа крв токму по повод денот на жената. Ова се дел од вработените од тимот […]