Крводарителска акција 8ми март

На 08.03.2017 година, во просториите на Генералната Дирекција на Уника А.Д. Скопје се одржа крводарителска акција, каде што вработените на УНИКА и УНИКА ЛАЈФ ја изразија нивната хуманост и солидарност преку дарување на крв.

Повеќето од жените вработени во компанијата даруваа крв токму по повод денот на жената.

Ова се дел од вработените од тимот на УНИКА кои несебично ја споделија својата хуманост:

 

Facebook
Twitter
LinkedIn