Рак на дојка: Фактори со висок ризик, како да се проверите сами во неколку едноставни чекори

Многу жени имаат предиспозиција да бидат погодени од рак на дојка, но неговото навремено откривање и лекување ја подобрува стапката на преживување на пациентите. Свеста за градите започнува од моментот кога ќе научите што е нормално за вашите гради и дали успевате да забележите дури и мали промени во пределот на градите. Според здравствените експерти, […]