100 најдобри компании во 2018 година – СКСЗМ

UNIQA AD и оваа година беше спонзор на настанот организиран од Стопанската комора на Северо-Западна Македонија каде што беа прогласени 100те најдобри компании во 2018 година.

СКСЗМ долги години игра важна улога во бизнис секторот во РМ како претставник на интересите на бизнис заедницата.

Ни беше посебно драго што бевме дел од ваков настан кој ги наградува и дополнително мотивира најдобрите компании во државата.

Facebook
Twitter
LinkedIn