Статешко партнерство на UNIQA Life и Стопанска Банка АД Скопје

Ни претставува посебно задоволство да Ви го претставиме стратешкото партнерство со Стопанска банка и UNIQA Life во понудата на Животно Осигурување, достапно во преку 65-те филијали на Банката, насекаде во државата, каде што посебна популарност ќе добијат кредитите со вклучено животно осигурување.
Ова се дел од сликите од денешната пресконференција, каде што на својот
75 годишен јубилеј Стопанска банка АД-Скопје започна банкоосигурување во соработка UNIQA Life.

Facebook
Twitter
LinkedIn