Спонзор – Фудбалски турнир

Ни претставуваше задоволство оваа година да бидеме дел од поддржувачите и спонзорите на 19-тото издание на меморијалниот фудбалски турнир “Оливер Соколов – Сокол”

Честитки до организаторите, учесниците и добитниците на наградите !

Facebook
Twitter
LinkedIn