Соопштение

УНИКА АД Скопје ги известува своите клиенти и сите останати граѓани, дека :

  • Барањата за надомест на штета ќе бидат обработени од наша страна и со важечки документи со старото Уставно име (лична карта, сообраќајна дозвола, возачка дозвола)
  • Нема да побаруваме регрес од клиентите доколку при сообраќајна незгода управувале возило со важечка Возачка дозвола со старото Уставно име

 

УНИКА – Живееме подобро заедно

Facebook
Twitter
LinkedIn