Кариера

Генијални бизнис идеи, ветувачки корпоративни стратегии и иновативни продукти кои очигледно се предуслов за успех. Сепак, овие фактори се оживуваат само преку посветеноста и принципите на нашите вработени. Тие се оние кои ги претвораат плановите во реалност. Затоа го гледаме нашиот тим како вистинската почетна точка за нашиот долготраен успех.

Ние се залагаме да вработуваме образовани и мотивирани работници кои ја гледаат UNIQA како дом на нивната професионална идинина. Ние го препознаваме и развиваме нивниот потенцијал, и затоа толку многу инвестираме во нашиот тим. Меѓутоа, ние исто така им задаваме предизвикувачки задачи, бидејќи нашата цел е да успееме. Потребен услов за една искрена корпорација е консезуз за основните вредности, цели и ставови. Индивидуалните тренажни програми ги подготвуваат нашите вработени за нивните работни задачи и се основа за нивниот понатамошен развој во рамките на целата компанија.

Повеќе од 22,000 луѓе веќе придонесуваат кон успехот на UNIQA. Можеби и ти ќе бидеш дел од нашиот тим.

Вашите барања со лична и професионална биографија испратете ги на kariera@uniqa.mk

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРИВАТНОСТ НА КАНДИДАТИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ