Известување за нова локација

Почитувани,

Друштвото за осигурување УНИКА АД Скопје, ги известува осигурениците и деловните
соработници дека започнувајки од 30.06.2020 година , Друштвото изврши промена на
адресата на седиштето .
Новите деловни простории на Друштвото за осигурување УНИКА АД Скопје се наоѓаат на
Булевар Илинден број 1 во Скопје.
Ве очекуваме!
УНИКА ад

 

Facebook
Twitter
LinkedIn