Денови на финансиска едукација

Во првата недела во Мај, во Градскиот парк во Скопје по повод “Ден на финансиска едукација” тимот на УНИКА А.Д. беше во непосредна интеракција со граѓаните и нудеше бесплатни совети за инвестирање во иднината и осигурувањето.

Ова се дел од сликите од настанот:

Facebook
Twitter
LinkedIn