Авицена женска трка

На 9ти Април, во Градскиот Парк во Скопје, во организација на Сојуз на Спортови на Скопје, а под покровителство на Град Скопје како дел од промотивните трки на Скопскиот Маратон, се одржи 5-тата АВИЦЕНА ЖЕНСКА ТРКА.

Четири силни жени од тимот на УНИКА А.Д. ја истрчаа Авицена Женската трка во име на женското здравје!

Ова се дел од сликите од настанот:

Facebook
Twitter
LinkedIn