Наградна игра на полувреме RK Vardar-Rhein Neckar

На 18ти Ноември, на полувремето на мечот помеѓу RK Vardar- Rhein Neckar се одржи игра во која учествуваа петмина навивачи од публиката кои пред почетокот на мечот ги фатија петте топки фрлени во публика од страна на играчите на RK Vardar.

Уника Осигурување, како премиум спонзор на EHF Лигата на шампиони доделуваше награди за сите учесници во наградната игра.

Еве дел од сликите од наградната игра:

Facebook
Twitter
LinkedIn