Крводарителска акција 3 Maj 2019

Денес UNIQA ја организираше својата петта крводарителска акција во просториите на Генералната Дирекција.

Голема благодарност до сите кои беа дел од крводарителската акција, до тимот на Црвен Крст и посебна почит кон вработените кои несебично дадоа свој допринос кон акцијата.

Мисли биди херој, спаси живот!

Facebook
Twitter
LinkedIn