Крводарителска акција 15ти Октомври 2018

На 15ти Октомври, по повод 14 години од денот на основањето на компанијата, УНИКА А.Д. ја организираше својата четврта крводарителска акција во просториите на Генералната Дирекција.

Голема благодарност до сите кои беа дел од крводарителската акција, до тимот на Црвен Крст и посебна почит кон вработените кои несебично дадоа свој допринос кон акцијата.

Мисли животот е тимска игра!

Facebook
Twitter
LinkedIn