Крводарителска акција 1ви Ноември

На 1ви Ноември, по повод Меѓународниот ден на осигурувањето, УНИКА А.Д. ја организираше својата втора крводарителска акција во просториите на Генералната Дирекција.

Вработените на УНИКА по втор пат ја покажаа својата хумана страна.

Ова се дел од сликите од акцијата за дарување на крв:

Facebook
Twitter
LinkedIn