Патничко осигурување


Кликнете на линкот за да купите полиса за Патничко осигурување онлајн >>.
*Oсигурување може да се склучи само за лицето, кое во моментот на потпишувањето на договорот престојува на територијата на Р. Македонија и кое поседува валиден пасош.

Имате прашање?

Контакт центар

info@uniqa.mk  Контакт

Информации за колачињата
Оваа страница користи колачиња. Овие се користат за да се обезбеди функционалност на оваа веб-страница и да се анализира употребата на веб-страницата. Повеќе информации можете да најдете во нашата политика за приватност
Преференции за колачиња